Heti meditációs alkalmak

KÖNYVEK, KIADVÁNYOK

Bhavya (Erika)

Hétfőnként 18 órától 

Bhavya 11 éve Samvara tanítványa. Tapasztalatait tiszta szívéből osztja meg a meditációs óráin a hétköznapok példáin keresztül a jobb megértés érdekében. 

2013-ban kapott tanári felhatalmazást /beavatást/ Samvarától hogy a meditációból nyert bölcsességet és egyensúlyt megoszthassa. Interakciós meditációs óráit feladatokkal, önismerettel színesíti. Nagyon mély és egyben vidám hangulatú beszélgetős órákra invitál minden arra nyitott embert. Ami erősebb lesz benned: tudatosság, önismeret, spiritualitás, együttérzés, személyes erő. A gyakorlás által fejlődésnek indul a karriered, kapcsolataid, megérzéseid. Varázslatos hangulatban ismerkedünk magunkkal és kerülünk közelebb egy fényes, tiszta látásmódhoz.

Gyere és csatlakozz!

KATT IDE!

Arjuna (Gyuri)

Keddenként  18.30 órától

Arjuna intenzív üzleti múlttal és jelennel - 2010 óta gyakorolja a Buddha Dojo keretei között a külső és belső siker, boldogság, egyensúly megteremtését és megtartását. Ennek a folyamatosan tartó utazásnak a bölcsességeit, erejét és örömét adja át meditációs óráin az iskola tanításain, valamint saját és a résztvevők személyes megélésein keresztül.

Gyere és csatlakozz!

KATT IDE!

 

Opame (Imola)

Hétfőnként 19 órától

Opame angol tanárként és sikeres vállalkozó nőként 2008 óta fordít buddhista könyveket, köztük Padmaszambhavának, a nagy tibeti mesternek is az élettörténetét. Samvara számos videóját is feliratozta.

2015 óta meditál rendszeresen Samvara tanításai alapján, ami nagyon sok tisztulást és gyógyulást hozott az életében.

A karma jóga gyakorlásával pedig  tanult magáról, megtapasztalta az üzleti sikereket, és a korlátainak a meghaladását. Hálás szívvel vállalja, hogy megosztja a sok csodát, amit ez az út elé tár.

Gyere és csatlakozz!

KATT IDE!

 

Márk

Vasárnaponként 10.30 órától

Márk 15 éves kora óta meditál. 4 éve lett az iskola tanítványa.

Pszichológusként 13 éve foglalkozik emberekkel, számos spirituális, és önismereti utat megismert, elmondása szerint ennek az iskolának a struktúrája segítette a legnagyobb stabilitáshoz, egyensúlyhoz és sikerhez az életben.

Ebben a meditáció mellett a karma jóga,  harcművészet, búvárkodás és a természetjárás is nagy szerepet játszott.

Gyere és csatlakozz!

KATT IDE!

 

Sophie és Mazu (Kornél)

Keddenként 19.30 órától

Sophie a meditációval először a BME-n találkozott 2018-ban. A rendszeres meditációnak köszönhetően, könnyebben veszi az akadályokat és belső egyensúlyra talált. 2 év gyakorlás után, 2020-ban lehetőséget kapott a tanításra. Célja, hogy másoknak is segítsen elsajátítani és beépíteni az életébe a meditációt. 

Mazu közel három éve gyakorja ezt a fajta meditációs technikát, aminek köszönhetően óriási minőségi változáson ment keresztül  az élete (igen, pozitív irányban) és több, mint egy éve tart Sophieval közösen meditációs órákat.

Gyere és csatlakozz!

KATT IDE!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.